BROW BY MII

Onthul je ware schoonheid met wenkbrauwen perfect op maat... Van een natuurlijk aangezet wenkbrauwboogje tot de perfect afgelijnde variant, je wenkbrauwen bepalen je expressie & het frame van je gezicht. Het Brow by Mii gamma bestaat uit een professional & een retaill gamma.

Brow Shape Naturel: Je brows in de juiste vorm zetten d.m.v. tweezen, waxen en trimmen. Zonder Brow by Mii make-up

Prijs: € 28

Brow Shape & Make-up: Je brows in de juiste vorm zetten d.m.v. tweezen, waxen en trimmen. Afgewerkt met Brow by Mii make-up

Prijs: € 33

Brow Shape & Colour: Je brows in de juiste vorm zetten d.m.v. tweezen, waxen, trimmen en verven. Afgewerkt met Brow by Mii make-up. ( Deze verf kleurt de haartjes en blijft 4 tot 6 weken. Kleur van de verf wordt aangepast aan jouw type en wens).

Prijs: € 43

Photo 1547078902 2911dfaaa53a

PRODUCTEN

Specifieke afwerkingsproducten om wenkbrauwen te stylen, definiëren en dagelijks af te werken. Hiermee creëer je de perfecte wenkbrauwen.

89573276 2461968224052660 2157993647721676800 o

PRECISION BROW DETAILER € 18

5 Kleuren: blonde / fair / medium / dark / darker

Ideaal om de kleinste openingen en ontbrekende haartjes in de wenkbrauwen bij te vullen.

Download 3

STATEMENT BROW KIT € 28

4 Kleuren: fair / medium / dark / darker

Ideaal voor dun behaarde wenkbrauwen. Met behulp van 5 verschillende wenkbrauwsjablonen en een langhoudende waterproof zachte pen, creëer je de perfecte wenkbrauw die bij jou past.

Images 2

SCUPTING BROW BUILDER € 21

3 Kleuren: fair / medium / darker

Dit kam-borsteltje met gekleurde fijne gel creëert instant kleur en volume, bovenop de mooi naar boven gekamde haartjes. Je wenkbrauwen blijven de hele dag perfect in model.

Download 4

CONCEAL & CONTOUR DUO € 17

2 kleuren: Peach / Cream

De ideale finishing touch: De concealer verbergt inmperfecties, roodheden en teruggroeiende haartjes. Het contourpotlood highlight en lift de wenkbrauwen voor een perfect afgewerkte look.

Images 4

ARTISTIC BROW CREATOR € 24

3 kleuren: Fair / Madium / Dark

Ideaal om je wenkbrauwen te shapen en shaden. Samen met de Brow Master Brush kleur je de wenkbrauwen in of je voegt lengte en volume toe. Deze gekleurde gel vormt zich langdurig en vlekvrij om tot een poeder die de hele dag blijft zitten.

Images 5

BROW MASTER BRUSH € 23

Speciaal gecreëerde borstel met dubbele zijden om de Artic Brow Creator gekleurde gel aan de brengen. Ideaal om de perfecte wenkbrauw te creëren.

Download 6

Boek nu online je afspraak en start met genieten.

Nu boeken
IMG 0008 5

De geschenkbon, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Geschenkbon