PERMANENTE MAKE-UP

Wat is permanente make-up?

Met een ultrafijn, steriel wegwerp-naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof ingebracht. Zo kan de lipcontour gecorrigeerd worden, worden de ogen geaccentueerd en kunnen de wenkbrauwen verbeterd worden.

Het huidvernieuwingsproces gaat natuurlijk gewoon door dus gemiddeld zit een permanente make-up voor een eyeliner 1 tot 5 jaar (soms zelfs langer) en de wenkbrauwen 1 tot 4 jaar. Permanente make-up is dan ook anders dan een tatoeage. Dit blijft immers je leven lang zichtbaar en PMU zal je eens in de zoveel jaren moeten opfrissen i.v.m. het vervagen van de pigmenten. Het voordeel daarvan is dat de vorm altijd aangepast kan worden als er veranderingen plaats hebben gevonden.

Een natuurlijke uitstraling en juiste balans is dus erg belangrijk. Het moet uiteindelijk een subtiele aanvulling worden op je natuurlijke looks.

Prijzen

  • Eyeliner boven of onder: € 175
  • Eyeliner boven en onder: € 320
  • Wenkbrauwen: € 300
  • Lipcontour: € 300
  • Lippen Shade: € 400
  • Full lips: € 600

Een bijwerking is gratis binnen de 6 maanden. Annuleer minimum 48 uur op voorhand a.u.b., anders zijn we genoodzaakt kosten aan te rekenen.

Download 2

MICROBLADING

Wat is microblading?

Is de natuurlijke permanente make-up voor uw wenkbrauwen. Microblading kan bij iedereen worden aangebracht ook als je allergisch bent voor gewone make-up.

Prijzen:

Hairstrokes: € 275

Shade (poeder effect) € 300

Solid (volle wenkbrauw poeder effect) € 325

Ebb7da258eb5b9a5205d3d822d32f77a

Boek nu online je afspraak en start met genieten.

Nu boeken
IMG 0008 5

De geschenkbon, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Geschenkbon