HELLO SMOOTH SKIN

Voordelen van de Dermaroller (200 naaldjes van 1,5mm)

  • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid
  • Stimuleert de productie van collageen wat zorgt voor sterkte en elasticiteit van de huid. Werkt positief tegen striae, littekens en cellulitis
  • Bevordert de opname van huidverzorgingsproducten
  • Verbetert de huidstructuur
  • De microroller kan makkelijk thuis gebruikt worden
  • Ideaal in combinatie met de Schema Body Sculpt Total Tech
59992524 2194200067363801 4211653275579056128 n

HELLO SMOOTH SKIN

Werking:

De micro-kleine naaldjes maken duizenden micro gaatjes op de oppervlakte van de huid, waardoor de huid denkt dat het "gewond" is en gaat daarom onmiddellijk beginnen met het repareren van de huid door de vorming van collageen te stimuleren. Collageen heeft een heel positief effect op de huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat crèmes beter zullen worden opgenomen in de huid na het opsmeren hiervan.

Gebruik:

Reinig eerst je huid. Rol daarna zachtjes over het gebied per keer en rol in verschillende richtingen over de huid in een rustig tempo. U kunt prikkelingen en tintelingen voelen tijdens de behandeling, ga rustig en geduldig te werk maar let op dat het geen pijn doet, dit is een teken dat u te hard drukt. Nadat u klaar bent, kunt u beginnen met het rollen van een nieuw gebied.

De Schema Body Sculpt Total Tech:

  • zeer efficiënte 3 in 1 afslankende lichaamsgel die vetcellen en cellulitis bestrijdt.
  • De contouren van het lichaam strakker maakt en het aanzicht van de huid zichtbaar mooier maakt! Deze hightech zalf zorgt voor de aanpak van deze sinaasappelhuid door de huid 'strak' te trekken.

Deze skinbooster gebruikt voornamelijk de X50 Silhouette cosmetische drone. Een redelijk jong complex die de cosmedische wereld momenteel enorm helpt tegen de bestrijding van cellulitis. De actieve stoffen helpen op een effectieve manier het uiterlijk van cellulitis te verminderen. Deze gel is een absolute aanrader om lokale vetophoping en cellulitis zichtbaar te verminderen. Breng de gel aan op de gewenste plaatsen en masseer in tot de gel volledig geabsorbeerd is.

Schema Body Sculpt Total Tech200ml

De combinatie van de microroller en Body Sculpt Total Tech geeft je een mooie strakke huid. Aanbevolen bij lokale vetophoping, cellulite en verslapping.

Gebruik: Reinig je microroller en rol daarna zachtjes over het gebied dat u wilt behandelen, het mag geen pijn doen dus laat de roller zelf al het werk doen. Gebruik de roller op een specifiek gebied per keer en rol in verschillende richtingen over de huid in een rustig tempo. Nadat u klaar bent, kunt u beginnen met het rollen van een nieuw gebied. Breng de gel aan op de gewenste plaatsen en masseer in tot de gel volledig geabsorbeerd is.

Resultaat: de contouren van het lichaam is strakker en het aanzicht van de huid zichtbaar mooier!

Schermafbeelding 2020 04 18 om 12 02 50

SHIMMERING LOTION

Dankzij de Shimmering Lotion heb je instant bruine benen.

  1. Breng een kleine hoeveelheid hydraterende bodylotion aan.
  2. Breng de Shimmering Lotion aan met de bijhorende handschoen

De Shimmer Temporary Tanning Lotion is een absolute topper! De egaliserende, afwasbare, bronskleurige gel voor gezicht en lichaam creëert meteen een zonovergoten gouden glans op de huid die tot wel 24 uur blijft zitten.

Is waterproof & geeft niet af op kleding.

Om je kleurtje terug weg te krijgen stap je onder de douche en was je het af met water en zeep.

33167035 776440059411856 5370844122473037824 n 8

Boek nu online je afspraak en start met genieten.

Nu boeken
IMG 0008 5

De geschenkbon, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Geschenkbon