Laserontharing

HOE WERKT HET?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.

Door het gebruik van de uiterst gekoelde kop en de korte impulstijd, blijft de huid en de omgeving van het haar goed beschermd.

IS DE DIODELASER VEILIG?

JA!! De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop (tot -9°C) is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als 'enige' ontharingslaser van FDA ( Food and Drug Administration in de USA) de term 'permanente haarreductie' voeren. De Milesman Compact Diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik: CEO120, DIN EN ISO 9001: 2000 en DIN EN ISO 13485: 2003

Oksels + Bikini (volledig) €225 ipv €275


Prijs/beurt

Classy pakket 1

Oksels + Onderbenen (+knie) €295 ipv €345


Prijs/ beurt

Shiny pakket 1

Oksels+ Bikini + Benen (volledig) €495 ipv €670


Prijs/ beurt

Smoothly pakket

Boek nu online je afspraak en start met genieten.

Nu boeken
IMG 0008 5

De geschenkbon, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Geschenkbon