Massages

Your moment to slow down.

Ik neem je mee op een reis doorheen je lijf en laat je zachtjes landen op de massagetafel.

Hier mag je even vertragen.

Mensen met passie en ambitie ontwikkelen vaak spanning gerelateerde klachten. Met mijn massages kom ik tot de kern van jouw stress of spanning. Ik breng je spieren, zenuwstelsel en geest in een diepe staat van relaxatie. Een staat die blijft – nog lang nadat je de massagetafel hebt verlaten.

Photo 1515377905703 c4788e51af15

Gentle-touch massage

Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van je af te laten glijden. Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer je je niet lekker in je vel voelt. Maar het kan ook gewoon een momentje van pure verwennerij zijn.

Voor we de massage starten ga ik je vragen waar je lichaam en geest op dat moment nood aan hebben.

Voelen en benoemen wat je lichaam nodig heeft is niet altijd gemakkelijk, maar het is een eerste stap naar ontspanning en herstel.

Screenshot 20240406 120841 Instagram

GENTLE-TOUCH MASSAGE

Deze lichaamsmassage heeft de klassieke Zweedse massage als basis, maar wordt op maat van elke klant en vanuit het hart gegeven. Gentle touch betekent, dat ik jou als persoon met zachtheid benader en rekening hou met jouw noden van dat moment.

Heb je nood aan diepe rust, dan leg ik de nadruk op trage, diep een zorgzame bewegingen die je centraal zenuwstelsel tot rust brengen.

Heb jij nood aan vrouwelijke kracht, dan leg ik nadruk op je heupen en sacrum en breng ik een zachte dynamiek in de massage.

Heb je last van spierspanning en heeft je lichaam nood aan het losmaken van spieren dan werk ik wat dieper op die specifieke plekken.

Heb je nog andere noden of bezorgdheden, dan mag je deze uiteraard met mij bespreken, ik kan putten uit een jarenlange ervaring en diverse opleidingen in lichaamswerk om jou zo goed mogelijk weer thuis te brengen in je lichaam.

Het hoofddoel zal altijd ontspanning zijn en via deze manier van werken ga ik tot diep tot in je kern waar je centraal zenuwstelsel rust vindt.
Je wordt gemasseerd met warme huisgemaakte massage olie.

A gentle moment for yourself …

  • 30': € 45
  • 60': € 85
  • 90': € 125

Deep tissue massage

Deep tissue is een krachtige massage om dieper gelegen bindweefsel en spieren los te maken.

Wanneer een gewone ontspanningsmassage ontoereikend is voor jouw vastzittende spieren, kan de stevigere dieptemassage mogelijks wel resultaat geven. Tijdens een deep tissue massage wordt er met een erg stevige druk op de te behandelen zone(s) gewerkt. Hierdoor kunnen knopen en verklevingen versoepeld worden.

  • 60': € 95
Woman getting foot massage 1286 34

Hotstone Massage

Hotstone massage is eigenlijk een eeuwenoud gebruik. De Grieken en Romeinen gebruikten in hun badhuizen al warme stenen om elkaar mee te masseren. Hot Stone therapie is een warmtemassage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.

  • 30': € 50
  • 60': € 90
Esencia merkem 46

Balancing massage met Les Huit essential oil

Tijdens deze energetische massage wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. De chakra’s die uit balans zijn, worden uitgenodigd zich opnieuw te harmoniseren.

Er wordt gestart met een voetbadje, waar je ondertussen een geurreis maakt doorheen de synergieën van Les Huit. Jouw zintuigelijk intelligent systeem ‘weet’ wat het nu nodig heeft om harmonie te creëren. Zo stel je zelf je massageolie samen die in deze massage zal gebruikt worden.

De volledige massage is zo opgebouwd dat alle energie terug vrij doorstroomt, dankzij herhaaldelijke lemniscaatbewegingen. Een unieke beleving.

  • 75': € 110
Dscf9141

Balinese massage

Bekend als een helende en ontspannende massage, een traditionele Balinese massage is een matige druk massage met de combinatie van zachte stretches, acupressuur en reflexologietechnieken. Deze massage is de perfecte keuze om stress, spanning en stijve spieren te verminderen. Het helpt om gespannen spieren en gewrichtspijn te reduceren; Verlicht migraine, verbetert de bloed- en zuurstofcirculatie en stimuleert het immuniteitssysteem.

  • 30': € 50
  • 60': € 90
IMG 2695

Zwangerschapsmassage

Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer moeders tijdens hun zwangerschap ontspannen zijn, dit ook ten goede komt voor de baby en zijn ontwikkeling.

Met een aangepaste massage zal je als aanstaande moeder niet enkel geestelijk ontspannen zijn, maar ook het spierweefsel en bekken zal beter voorbereid zijn op de bevalling.

Wat ten goede komt voor je baby en de bevalling gemakkelijker zal doen verlopen.

Deze massage wordt gegeven in zij-lig en rug-lig. Rug, benen, buik en voeten worden zachtjes gemasseerd met een neutrale warme olie.

  • 60': € 80
Screenshot 20240301 105437 Instagram

TOUCH THE BODY, calm the mind, HEAL THE SPIRIT

Boek nu online je afspraak en start met genieten.

Nu boeken
IMG 0008 5

De geschenkbon, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Geschenkbon