Massages

Stress en spanning bevinden zich nooit op één plek. Tijdens elke sessie bekijk ik jouw lichaam als geheel.

Mensen met passie en ambitie ontwikkelen vaak spanning gerelateerde klachten. Met mijn massages kom ik tot de kern van jouw stress of spanning. Ik breng je spieren, zenuwstelsel en geest in een diepe staat van relaxatie. Een staat die blijft – nog lang nadat je de massagetafel hebt verlaten.

De behandeling

Voordat de massage begint, bekijk ik wat er op dat moment nodig is om jou te helpen. Hierbij zoom ik uit en bekijk ik jouw lichaam (en leven) als geheel. Tijdens de behandeling pas ik mijn techniek continu aan op wat het lichaam laat zien.

Photo 1515377905703 c4788e51af15

Relaxatiemassage

Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van je af te laten glijden. Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer je je niet lekker in je vel voelt. Maar het kan ook gewoon een momentje van pure verwennerij zijn.

Bij een ontspanningsmassage wordt er op een milde manier ingewerkt op de spieren, de bloedsomloop en de huid. Hier wordt met veel aandacht lichaamszone per lichaamszone gemasseerd.

Er gaat altijd voldoende aandacht naar rug en schouders, omdat daar vaak spanning door stress ervaren wordt.

  • 30 min (nek, rug, schouders en de achterzijde van de armen en benen): € 45
  • 60 min (voorzijde van de armen en benen alsook het hoofd en het gelaat): € 85
  • 90 min (hele lichaam wordt in de watten gelegd. Een uitgebreide voetmassage, een relaxerende handmassage en een ont stressende buikmassage worden aan deze massage toegevoegd): € 125
MG 6085

Deep tissue massage

Deep tissue is een krachtige massage om dieper gelegen bindweefsel en spieren los te maken.

Wanneer een gewone ontspanningsmassage ontoereikend is voor jouw vastzittende spieren, kan de stevigere dieptemassage mogelijks wel resultaat geven. Tijdens een deep tissue massage wordt er met een erg stevige druk op de te behandelen zone(s) gewerkt. Hierdoor kunnen knopen en verklevingen versoepeld worden.

  • 60 min: € 95
Woman getting foot massage 1286 34

Hotstone Massage

Hotstone massage is eigenlijk een eeuwenoud gebruik. De Grieken en Romeinen gebruikten in hun badhuizen al warme stenen om elkaar mee te masseren. Hot Stone therapie is een warmtemassage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.

  • 30 min: € 50
  • 60 min: € 90
Esencia merkem 46

Balancing massage met Les Huit essential oil

Tijdens deze energetische massage wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. De chakra’s die uit balans zijn, worden uitgenodigd zich opnieuw te harmoniseren.

Er wordt gestart met een voetbadje, waar je ondertussen een geurreis maakt doorheen de synergieën van Les Huit. Jouw zintuigelijk intelligent systeem ‘weet’ wat het nu nodig heeft om harmonie te creëren. Zo stel je zelf je massageolie samen die in deze massage zal gebruikt worden.

De volledige massage is zo opgebouwd dat alle energie terug vrij doorstroomt, dankzij herhaaldelijke lemniscaatbewegingen. Een unieke beleving.

  • 75 min: € 110
Dscf9959 534x800

Balinese massage

Bekend als een helende en ontspannende massage, een traditionele Balinese massage is een matige druk massage met de combinatie van zachte stretches, acupressuur en reflexologietechnieken. Deze massage is de perfecte keuze om stress, spanning en stijve spieren te verminderen. Het helpt om gespannen spieren en gewrichtspijn te reduceren; Verlicht migraine, verbetert de bloed- en zuurstofcirculatie en stimuleert het immuniteitssysteem.

  • 30 min: € 50
  • 60 min: € 90
MG 6089

TOUCH THE BODY, calm the mind, HEAL THE SPIRIT

Boek nu online je afspraak en start met genieten.

Nu boeken
IMG 0008 5

De geschenkbon, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Geschenkbon